Agenda esdeveniments

I Ultrafons en Pista Ciutat de València (SUSPÈS)

Tot el dia del 18 d’abril 2020
al 19 d’abril 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

L’espectacle del ultrafons en pista arribarà a València a l’abril  amb la I edició del Ultrafons en Pista Ciutat de València, que tindrà lloc els dies 18 i 19 d’aquest mes, en l’Estadi del Túria, amb la participació ja confirmada d’Iván Peñalba com un dels grans atractius de la prova, líder del rànquing mundial amb 273Km en 24h.

Esta prova comprendrà competicions en equip i individual, en quatre categories: 3 hores, 6 hores, 12 hores i 24 hores. Totes aquestes proves es faran de manera simultània en l’Estadi d’Atletisme del Túria. en el qual s’espera que es convertisca en una festa del running on a més de la pròpia competició existiran tallers, animació i diversos estands per a tots els assistents. Està organitzat pel Club Ultrafons València (UFV), amb la col·laboració de Runbiker , i s’introdueix en el calendari com una de les proves més importants del nostre país en aquesta modalitat.

L’ultrafons consisteix a recórrer la major distància en un temps determinat. La categoria regna és la de 24 hores. És aquesta categoria on destaca Iván Penalba, recordista nacional i en l’actualitat, líder del ranking mundial, amb una marca de 273 quilòmetres. El seu rècord nacional en 12h i 24h és de 151,97 km i 273,67 km respectivament.

Aquest tipus de proves constitueixen un gran atractiu per al públic, perquè li permet viure tota la carrera de manera íntegra i gaudir de dues jornades plenes d’atletisme, esport i animació.

Part de la recaptació d’aquest I Ultrafonds en Pista Ciutat de València anirà destinada al projecte solidari Creant Somriures, del qual Iván Penalba és fundador, i que es basa en la recollida d’aliments en totes les proves en les quals participa.

I Ultrafons en Pista Ciutat de València, acceptes el repte?

Més informació de l'esdeveniment

 https://ultrafondovalencia.com/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

del18 d’abril 2020
al19 d’abril 2020
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Organitzat pel Club Ultrafons València (UFV), amb la col·laboració de Runbiker
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme