Agenda esdeveniments

Supercopa de Bàsquet de Persones amb Discapacitat Intel·lectual  FEDI CV – COPAVA

10:00 -13:00 11 de novembre 2023

Dissabte que ve dia 11 de novembre se celebrarà la I Supercopa de Bàsquet de Persones amb Discapacitat Intel·lectual  FEDI CV – COPAVA (Associació coordinadora de recursos d’atenció a persones amb diversitat funcional intel·lectual). Serà  el Poliesportiu de Natzaret la instal·lació triada per a albergar esta Supercopa, en horari de 10.00 a 13.00 hores.

En l’esdeveniment, podrem gaudir de dos partits de la categoria adaptada entre jugadors de la selecció de COPAVA i jugadors de la selecció de FEDI CV.

A més, en el temps entre els dos partits se celebraran diferents proves d’habilitat per a tot aquell que vulga participar, a fi de donar la importància que mereix la visibilització de la discapacitat i la diversitat per a secundar totes les iniciatives que tracten de fer la societat més justa, en la qual totes les persones es vegen plenament integrades.

Més informació de l'esdeveniment

 fedicv.org/

Poliesportiu Natzaret. Carrer de Fernando Morais de la Horra, s/n

dissabte 11 de novembre 2023
10:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Federació d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana (FEDI CV) i l'Associació coordinadora de recursos d'atenció a persones amb diversitat funcional intel·lectual (COPAVA)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Adaptados Baloncesto