Agenda esdeveniments

I Setmana Esportiva-Cultural del Barri de Natzaret

Tot el dia del 25 de juny 2018
al 30 de juny 2018

La Fundació Esportiva Municipal de València, va promoure, a finals del 2017 un fòrum de participació de l’esport del barri de Natzaret, fòrum en què han participat els col·legis, associacions de veïns i entitats esportives del barri.

Fruit d’este fòrum sorgix la I Setmana Esportiva Cultural del Barri de Natzaret, oberta a tots els públics i edats per donar a conéixer l’àmplia oferta esportiva del barri i incentivar la presa de consciència sobre la importància que té l’activitat física i l’esport per al desenrotllament de diferents grups socials.

Durant tota la setmana, s’oferixen una sèrie d’activitats i competicions distribuïdes en diferents franges horàries que es desenrotllaran en el Poliesportiu de Natzaret, de manera oberta i gratuïta.

Vine al Poliesportiu de Natzaret i practica amb nosaltres waterpolo, gimnàstica, natació, bàsquet, ioga ocular, tai-xi, futbol o pilates, així com diferents xarrades. Tot això de forma completament gratuïta prèvia inscripció.

Esta I Setmana Esportiva – Cultural del Barri de Natzaret conclourà el 30 de juny amb la 8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+ carrera 100% solidària els fons de la qual es destinaran a desdejunis i programes socials del Projecte NSD+ de Natzaret, centrats en els menors més vulnerables.

Consultar horaris en el següent quadre.

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

del25 de juny 2018
al30 de juny 2018
Tot el dia

0

Inscripció

Inscripción gratuita en el Poliesportiu Natzaret

Vull incriure'm