Agenda esdeveniments

I Carrera Ciutat de València per la sol·licitud d’un dia mundial per a la conscienciació del TDAH a l’OMS

19:00 -21:00 28 setembre 2019

La I Carrera Ciutat de València per la sol·licitud d’un dia mundial per a la conscienciació del TDAH a l’OMS arriba a la nostra ciutat, concretament al Barri La Torre – Faitanar. Els corredors podran gaudir d’un recorregut apte per a tots els públics i en horari vespertí, amb eixida el dia 28 se setembre a les 19:00h des del carrer Ctra d’Alba a l’altura de la Parròquia La Nostra Senyora de Gràcia.

Encara que es tracta d’un 10K, l’organització ha preparat un 5K paral·lel per a aquelles persones que ho preferisquen, puguen participar caminant a ritme de passeig, realitzant el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor.

Aquesta prova està organitzada per l’Associació TDAH más 16 València amb la col·laboració de la Federació de la Comunitat Valenciana d’Associacions de TDAH (FECOVADAH), i del grup d’entitats que realitzen les festes patronals del barri de la Torre.

Aquesta carrera pretén conscienciar a la societat i visibilitzar el TDAH, sigles de Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat. Es tracta d’un trastorn de caràcter neurobiològic originat en la infància que implica un patró de dèficit d’atenció, hiperactivitat i/o impulsivitat, i que en moltes ocasions està associat amb altres trastorns.

Distància del recorregut

10K / 5K
Més informació de l'esdeveniment

 https://tdahmas16valencia.wixsite.com/misitio/asociacion

Barri La Torre – Faitanar, des del carrer Ctra d'Alba a l'altura de la Parròquia La nostra Senyora de Gràcia.

dissabte 28 setembre 2019
19:00 -21:00

0


Entidad organizadora
Associació TDAH más 16 València amb la col·laboració de la Federació de la Comunitat Valenciana d'Associacions de TDAH (FECOVADAH), i del grup d'entitats que realitzen les festes patronals del barri de la Torre.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme