Agenda esdeveniments

Holi Life 2020 (SUSPÈS)

09:00 -14:00 26 abril 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus *Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

Per huitena vegada arriba a València una de les carreres més divertides i diferents de l’any, la Holi Life (en edicions anteriors coneguda com Holi Run). Una carrera de 5 quilòmetres sense temps, on milers de participants són ruixats de cap a peus amb diferents pols de colors a cada quilòmetre. Enguany, el gran protagonista serà el color rosa, per això els organitzadors han preparat una edició especial pink edition.

No importa qui guanye. Ací l’important és divertir-se i omplir-se de pintura. I no et preocupes que la pols de pintura no és tòxica, ja que està feta a base d’ingredients naturals i inerts.

Enguany la Holi Life València t’ofereix una gran festa de color i un recorregut reduït al voltant de la zona de l’esdeveniment, amb arcs de colors i molta pols Holi.

Aquesta activitat lúdic-esportiva, abans coneguda com Holi Run, és l’esdeveniment de pols de colors més gran d’Europa. La cita amb el color és el dissabte 26 d’abril desde les 9:00h i s’espera la participació de milers de persones.

El recorregut, apte per a tots els públics, estarà replet de pols de colors Holi, i s’instal·laran estacions Holi Blitz, assenyalades per arcs.

Música, animació, ball, esport i diversió són només algunes de les coses que et porta la Holi Life. En aquesta carrera, a més, poden participar qualsevol persona, de qualsevol edat, fins i tot famílies senceres, l’únic requisit que es demanen és passar-s’ho bé.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.holilife.es/ciudades/valencia

Antigua Estación del Grao, Avinguda de I'Enginyer Manuel Soto, 11.

diumenge 26 abril 2020
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
A38 Servicios Plenos S.L
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme