Agenda esdeveniments

Hockey Final Series

Tot el dia del 19 juny 2019
al 27 juny 2019

Les Hockey Final Series femenines, que se celebraran a València del 19 al 27 de juny en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró, ja compten amb les huit seleccions confirmades que estaran presents en el campionat.

D’esta manera, el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró, rebrà a les seleccions nacionals d’Espanya, Bielorússia, Canadà, Itàlia, Sud-àfrica, Tailàndia, Gal·les i Namíbia.

Després de l’èxit que van tindre les #Redsticks al 2018, aconseguint el bronze mundialista, l’equip de Adrian Lock, amfitrió del torneig, afrontarà un altre gran desafiament internacional, per a continuar confirmant el seu gran present.

La capital del Túria serà l’últim escenari d’esta competició que se celebrarà en distintes parts del món com al Japó, Irlanda, França, Índia i Malàisia. Un torneig que reunirà a 24 seleccions masculines i femenines de tot el planeta.

València tornarà a reunir a seleccions de tot el món en un nou esdeveniment internacional que tindrà a les Redsticks com a protagonistes igual que en la World League 2017, 2015 i 2013. La Hockey Series Final será un dels tornejos se celebrarà en les instal·lacions de Beteró en 2019 junt amb la FIH Pro League i el Eurohockey Junior.

Més informació de l'esdeveniment

 https://fhcv.es/hockey-final-series-women-valencia-2019/

Loading Map....
Poliesportiu Verge del Carme Beteró
C/Campillo de Altobuey, 1 Valencia Valencia 46022

del19 juny 2019
al27 juny 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Internacional d'Hoquei (FIH)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Hoquei