Agenda esdeveniments

Grand Prix Sevens I Copa de la Reina

Tot el dia del 17 juny 2017
al 18 juny 2017

València acollirà la jornada del Grand Prix Sevens I Copa de la Reina, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de juny en el Poliesportiu Quatre Carreres de la ciutat.

Dotze equips es donaran cita la segona jornada de la primera edició del GPS Copa de la Reina: CRAT; XV SanseScrum; C.R. Majadahonda; Olímpico de Pozuelo R.C; XV Hortaleza; Complutense Cisneros; El Salvador; ULE Rugby Albéitar; Tecnidex València; Jabatos R.C; A.D. Ingenieros Industriales Las Rozas i Las Cocodrilas de la Universidad de Sevilla.

El Rugbi Club València, com a entitat que actualment gestiona el Poliesportiu Quatre Carreres, serà promotor de la segona jornada del torneig, i el seu equip sènior femení Tecnidex València, competirà al seu torn en l’esdeveniment.

Esta competició femenina es desenrotllarà en tres jornades. La primera es disputarà els dies 10 i 11 de juny en l’estadi Nacional Complutense de Madrid, la segona se celebrarà en València una setmana després i la tercera i última jornada en el Campos de Pepe Rojo, a Valladolid, els dies 1 i 2 de juliol.

Este campionat, organitzat per la Federació Espanyola de Rugbi, naix amb l’objectiu de potenciar el desenrotllament del rugbi femení en la seua modalitat olímpica.

Més informació de l'esdeveniment

 www.ferugby.es/

Loading Map....
Poliesportiu Quatre Carreres
Carrer d'Ángel Villena, s/n, Valencia Valencia 46013

del17 juny 2017
al18 juny 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Organitzat per la Federació Espanyola de Rugbi i promogut a València pel Rugbi Club València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Rugbi