Agenda esdeveniments

Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València 2021

01:00 -01:00 18 de setembre 2021

El Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València torna un any més al calendari esportiu per a celebrar la seua setzena edició, que tindrà lloc el pròxim 18 de setembre des de La Marina de València, on s’establirà tant l’eixida com l’arribada de la prova (voltants de l’Edifici EDEM).

 

Enguany, la prova comptarà amb tres recorreguts únics i increïbles per al gaudi de tots els amants del ciclisme.:

  • 190 Km. Dificultat alta. Per als més valents: 190 km de recorregut i quatre ports amb un desnivell positiu de 2.803 metres. Eixida i arribada en La Marina de València.
  • 105 Km. Dificultat mitjana. Per als amants del ciclisme: 105 km de recorregut i dos ports amb un desnivell positiu de 1.312 metres. Eixida i arribada en La Marina de València.
  • 76 Km. Dificultat baixa. Per als que gaudeixen del ciclisme: 76 Km de recorregut i un port amb un desnivell positiu de 648 metres. Eixida i arribada en La Marina de València.

La MCV2021 s’ha convertit en una experiència inigualable, que et brinda la possibilitat de rodar al costat dels teus companys i grans ciclistes de talla internacional en un recorregut únic, estudiat per a que el corredor visite els millors paisatges de la zona costanera de la província de València.

Més enllà de la MCV2021, si vens a la Marina de València, et trobaràs amb la Gran Festa del Ciclisme de la Comunitat Valenciana, amb proves alternatives (criterium de cadets, fira per a xiquets, etc.) així com la tradicional Fira-Expo Ciclisme, una de les més grans d’Espanya.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.marchaciudadvalencia.es/

La Marina de València

dissabte 18 de setembre 2021
01:00 -01:00

0


Entidad organizadora
CD Podium
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Esdeveniments Participatius Ciclisme