Agenda esdeveniments

Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València 2022

07:00 -15:00 28 May 2022

El Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València ha obert les seues inscripcions per a la seua edició 2022, que se celebrarà el dia 28 de maig.

La prova compta amb tres distàncies que s’adapten als objectius de cada ciclista: 76 km, 105 km o 190 km. Els i les valentes que decidisquen unir-se al repte coronaran ports tan mítics com Segart, Oronet o Chirivilla. A més, l’ascensió a Segart serà cronometrada i cada ciclista podrà conéixer el seu propi temps i veure la seua pujada en la web d’À Punt.

Gran Fondo Internacional Marcha Ciudad de València 2022

Gran Fondo Internacional Marcha Ciudad de València 2022

Els participants també podran gaudir de la presència de grans llegendes del ciclisme espanyol com Miguel Indurain i Dori Ruano. Llegendes que a més es pujaran a la bici i acompanyaran als ciclistes en el seu recorregut.

Per a posar fi a una jornada especial, d’amor i passió pel ciclisme, es rendirà un homenatge a totes les dones ciclistes. I després de l’homenatge es posarà el colofó a la gran festa amb una impressionant paella valenciana en un lloc idíl·lic: La Marina de València.

La MCV s’ha convertit en una experiència inigualable, que et brinda la possibilitat de rodar al costat dels teus companys i grans ciclistes de talla internacional en un recorregut únic, estudiat perquè el corredor visite els millors paisatges de la zona costanera de la província de València.

 

 

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.marchaciudadvalencia.es/

Eixida i meta en La Marina de València

Saturday 28 May 2022
07:00 -15:00

0


Entidad organizadora
Club Esportiu PODIUM
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Esdeveniments Participatius Ciclisme