Agenda esdeveniments

Global Running Day

19:00 -23:59 01 de juny 2022

Este dimecres 1 de juny a les 19 hores torna el Global Running Day en un Circuit de 5K sota el Pont de l’Exposició. Des d’allí començaran a eixir els corredors en un rodatge no competitiu d’anada i volta cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Hi haurà animació, foto de grup i avituallament al final de la prova. La prova és oberta per a qualsevol persona, sense necessitat d’inscripció. 

L’objectiu d’enguany passa per recuperar aqueixa festa del running que suposa el Global Running Day i superar les 3.984 persones que es van aconseguir el passat 12 d’octubre de 2021 i que suposa el dia de major afluència en el carril com runner des que estan col·locats els comptadors. 

 

Des de Valencia Ciutat del Running, projecte de la Fundació Trinidad Alfonso, han animat a tots a participar en esta prova. Que tot tipus de persones s’unisquen a l’activitat física i a la vida saludable. Fins i tot si no es pot acudir a les 19 hores, fer-ho durant qualsevol hora del dia, ja que el comptador comptarà durant tot el 1 de juny.

Baix del Pont de l’Exposició

dimecres 01 de juny 2022
19:00 -23:59

0