Agenda esdeveniments

Global Running Day – Valencia

19:00 -20:30 05 de juny 2024

València tornarà este 5 de juny a celebrar el Global Running Day, una quedada no competitiva en la qual tots els corredors de la ciutat del running estan convidats a celebrar junts la seua passió per córrer.

La cita serà a les 19.00 hores en el Circuit 5K sota el Pont de l’Exposició del Jardí del Túria. Des d’allí, i com en anys anteriors, es correrà en grups una distància d’uns 5 quilòmetres aproximadament en un rodatge no competitiu cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències, i tornar.

A més, hi haurà animació, una gran foto de família, i avituallament final per a recuperar-se a la volta.

Pot participar qualsevol persona de qualsevol edat de manera gratuïta sense necessitat d’inscripció, encara que als participants se’ls entregarà en la zona d’eixida un dorsal simbòlic, que en acabar el dia i, seguint les instruccions que rebran, podran convertir en una planta, ja que el dorsal està confeccionat en paper plantable amb unes llavors que germinen amb un poc d’aigua i terra.

En 2024 València ostenta la Capitalitat Verda Europea i València Ciutat del Running vol unir-se a la celebració dedicant el Global Running Day a cura del medi ambient, per això, per cada corredor que arreplegue el dorsal en la zona d’eixida/meta de la quedada, es recuperarà 1 kg de plàstic.

Jardí del Túria, baix el Pont de l'Exposició

dimecres 05 de juny 2024
19:00 -20:30

0

Entidad organizadora
Valencia Ciudad del Running, proyecto impulsado por la Fundación Trinidad Alfonso en colaboración con el Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Actividad física