Agenda esdeveniments

Global Running Day 2023

19:00 -20:30 07 de juny 2023

València tornarà aquest 7 de juny a celebrar el Global Running Day, una quedada no competitiva en la qual tots els corredors de la ciutat del *running estan convidats a celebrar junts la seua passió per córrer.

La cita serà a les 19:00 hores en el Circuit 5K sota el Pont de l’Exposició del Jardí del Túria. Des d’allí, i com en anys anteriors, es correrà en grups de forma escalonada una distància d’uns 5 quilòmetres aproximadament en un rodatge no competitiu cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències, i tornar.

A més, hi haurà animació, una gran foto de família, i avituallament final per a recuperar-se en el retorn gràcies a Tuawa, que enguany suma la seua col·laboració en aquest esdeveniment en el seu objectiu d’ajudar en la sostenibilitat del planeta.

Pot participar qualsevol persona de qualsevol edat de manera gratuïta sense necessitat d’inscripció, encara que als participants se’ls entregarà en la zona d’eixida un dorsal simbòlic, que en acabar el dia i, seguint les instruccions que rebran, podran convertir en una planta, ja que el dorsal està confeccionat en paper plantable amb unes llavors que germinen amb una mica d’aigua i terra.

Distància del recorregut

5 quilòmetres aproximadament en un rodatge no competitiu
Jardí del Túria, sota el Pont de l'Exposició

dimecres 07 de juny 2023
19:00 -20:30

0

Entidad organizadora
València Ciutat del Running, projecte impulsat per la Fundación Trinidad Alfonso en col·laboració amb l'Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme