Agenda esdeveniments

Final de la Lliga Femenina Endesa de bàsquet

12:30 -14:30 02 de maig 2021

El Pavelló Font de Sant Lluís acollirà diumenge que ve, 2 de maig, el partit de tornada de la FINAL de la Lliga Femenina Endesa de Bàsquet que es disputarà a les 12:30h entre València Basket i Perfumeries Avinguda. 

Es tracta de la primera final de la Lliga Femenina Endesa que les de Rubén Burgos disputen i la tercera de la temporada, després de la final de la Copa de la Reina i la Eurocup Women, guanyada davant el  Reyer Venezia.

El conjunt acudeix a aquesta cita amb els depòsits de moral i confiança carregats fins als topalls per la recent victòria europea i la gran temporada que porten en un any per al record en el qual es confirma una vegada més el creixement del projecte. 

L’eliminatòria de la Lliga es jugarà al millor de tres partits, que començarà aquest dijous a Salamanca a les 20 hores, i arribarà a la Fonteta diumenge vinent. El factor pista jugarà a favor del Perfumeries perquè en cas que fóra necessari una tercera trobada de desempat, la final tornarà a Salamanca el dijous 6 de maig.

 

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciabasket.com/?p=calendariofem

Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

diumenge 02 de maig 2021
12:30 -14:30

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Baloncesto