Agenda esdeveniments

FIH Hockey Olympic Qualifiers

Tot el dia del 25 octubre 2019
al 26 octubre 2019

En un 2019 en el queValència ha celebrat les competicions oficials de la FIH Pro League, l’Hoquey Series Finals i el EuroHockey Junior, nostra ciutat tornarà a acollir un nou esdeveniment esportiu internacional d’hoquei herba continuant amb la seua ferma aposta a l’esport de l’estic .

El camp d’hoquei del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró tornarà a convertir-se en l’escenari en el qual les/els Redsticks buscaran el seu bitllet per als Jocs Olímpics. Les eliminatòries se celebraran del 25 i 26 d’octubre i seran a doble partit sent Espanya amfitriona de l’esdeveniment.

Després de celebrar-se el sorteig dels partits que concediran una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio, València ja coneix als rivals d’Espanya. La selecció femenina s’enfrontarà a Corea mentre que la selecció masculina es veuràn les cares davant França.

Una vegada més, el camp del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró tornarà a ser el búnquer de la selecció nacional on s’han gestat recentment els títols internacions aconseguits per la sub-21, campiona d’Europa, i la selecció femenina absoluta, campiona de l’Hoquey Series Finals.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.fih.ch/

Loading Map....
Poliesportiu Verge del Carme Beteró
C/Campillo de Altobuey, 1 Valencia Valencia 46022

del25 octubre 2019
al26 octubre 2019
Tot el dia

0

Entidad organizadora
International Hoquey Federation (FIH)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Hoquei