Agenda esdeveniments

Festival Internacional d’Escacs ‘València Cuna’ 2018

Tot el dia del 30 de juliol 2018
al 05 d’agost 2018

El Club d’Escacs Ciutat Vella organitza un any més, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, el Festival Internacional d’Escacs ‘València Cuna’. Un esdeveniment anual que aglutina multitud d’activitats relacionades amb els escacs i que compta amb la celebració de l’dotzena  edició del singular torneig per equips ‘Ciutat de València’.

Un festival cada vegada més reconegut internacionalment com ho demostra el fet que, l’any 2016, participara en ell la campiona mundial Hou Yifan.

Per a esta edició, entre altres esdeveniments, en el festival destaca el Torneig Internacional Individual i el Torneig Internacional per Equips on hi ha representants de diferents països europeus així com de tot l’estat espanyol. Cal destacar la participació de l’equip de la ciutat ucraïnesa de Lviv, bressol de la majoria de grans mestres que ha donat Ucraïna al llarg de la història i actualment l’escola més important d’escacs de tot el país. També cal destacar la participació del club francés Gujan-Mestras Échecs, els madrilenys de Collado Villalba i els bascos del Club Esportiu Elkano Getaria entre altres.

Més informació de l'esdeveniment

 https://clubajedrezciutatvella.blogspot.com/

Loading Map....
Complex Esportiu Cultural Petxina
Paseo de la Petxina, 42 Valencia Valencia 46008

del30 de juliol 2018
al05 d’agost 2018
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club d'Escacs Ciutat Vella amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Ajedrez