Agenda esdeveniments

Federations Cup 2017

Tot el dia del 13 de juny 2017
al 18 de juny 2017

Nova cita amb el beisbol a València. En esta ocasió arriba a la ciutat la Federations Cup 2017, el Campeonato de Europa de Clubes organitzat per la CEB – Confederación Europea de Béisbol.

Del 13 al 18 de juny vine a disfrutar d’una competició en què s’enfronten els campions de lliga d’Àustria, Bèlgica, Bulgària, Espanya, Suècia i el campió de copa de Bèlgica. La primera fase consta d’una lligueta de tots contra tots.

Pel que fa als horaris, haurà partits tots els dies de dimarts a dissabte a les 10h, 14h i 18h. L’equip local, Astros de València, sempre disputarà els seus encontres a les 18:00h.

La gran final, en la que s’enfrontaran els dos primers classificats de la primera fase, serà el diumenge a les 11:00h.

El Club Astros té clares opcions per a alçar-se amb el títol, que seria el seu segon títol de la temporada després d’haver guanyat recentment la Copa de S.M. el Rey que també es va disputar a València. Los Astros tenen una plantilla molt completa amb cinc llançadors amb experiència en el beisbol professional dels EE. UU. : Rómulo Sánchez, Yulman Ribeiro, Iván Granados, Richard Castillo i Lowuin Sacramento.

No ho dubtes, passa’t pel Camp de Beisbol Municipal de València, Tram VI del Riu Turia i disfruta en primera persona del millor beisbol europeu.

Més informació de l'esdeveniment

 www.baseballstats.eu/2017/valencia/schedule.php

Loading Map....
Instal·lacions Riu Túria (Tram VI) - Camp de Beisbol-Sófbol
Acceso por llano de la Zaidía, s/n, Tramo VI del Jardín del Turia Valencia 46003

del13 de juny 2017
al18 de juny 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
CEB - Confederación Europea de Béisbol
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Beisbol – Softbol