Agenda esdeveniments

Fase d’ascens a Superlliga Voleibol

10:00 -20:30 del 09 d’abril 2021
al 11 d’abril 2021

La Real Federació Espanyola de Voleibol ha triat la candidatura del Léleman Voleibol Valencia per a acollir la Fase d’Ascens a Superlliga. D’aquesta manera, el Pavelló Benicalap Sud es convertirà en l’escenari on es coneixeran als dos equips que participaran en Superlliga la pròxima temporada. La Fase d’Ascens tindrà lloc del 9 a l’11 d’abril i acollirà als 6 millors equips de la categoria que lluitaran per l’ascens en 3 jornades apassionants on podrem veure el millor voleibol nacional.

Els 6 equips estaran dividits en 2 grups d’on eixiran els 4 semifinalistes. Aquesta primera fase es disputarà en la jornada del divendres i el matí del dissabte. El Grup A, on es troba l’amfitrió, està conformat per: Arona Intersport, subcampió de la Copa Príncep 2021; Intasa San Sadurniño, actual campió de la Copa Príncep; i el Léleman Voleibol iValencia. En el Grup B es veuran les cares Extremadura Grupo Laura Otero, Tarragona SPSP y Cisneros Alter..

 

 

El primer partit de la jornada del divendres es disputarà a les 10 h. entre Tarragona SPSP i Cisneros Alter, seguit de Intasa San Sadurniño i Arona Interesport que jugaran a les 12 h. Serà en la jornada vespertina on podrem veure el debut del Léleman Voleibol Valencia enfront de Intasa San Sadurniño després de l’enfrontament entreExtremadura Grupo Laura Otero i Tarragona SPSP que es disputa a les 17 h. La fase de grups finalitzarà el dissabte al matí amb 2 partits més: Cisneros Alter i Extremadura Grupo Laura Otero a les 9 h. i Arona Interesport i Léleman Voleibol Valencia a les 11 h.

Els tercers classificats de cada grup s’enfrontaran pel 5é i 6é lloc en la vesprada del dissabte que donarà pas a la primera semifinal a les 18.30 h. i posteriorment la segona semifinal a les 20.30 h.

En la jornada dominical es coneixerà qui acompanyarà en el podi als dos equips que jugaran la següent temporada en la màxima categoria del voleibol nacional.

Els partits seran a porta oberta fins a completar en aforament de 90 persones permés en el Pavelló Benicalap Sud. També es podran seguir via streaming.

 

 

Més informació de l'esdeveniment

 www.voleibolvalencia.com

Loading Map....
Pavelló Benicalap
C/Castellonet, 18 Valencia Valencia 46025

del09 d’abril 2021
al11 d’abril 2021
10:00 -20:30

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Voleibol