Agenda esdeveniments

Fase d’Ascens a la Segona Divisió Nacional de Waterpolo

Tot el dia del 11 May 2018
al 13 May 2018

La Reial Federació Espanyola de Natació ha confirmat que València serà una de les tres seus de la Fase d’Ascens a la Segona Divisió Nacional de Waterpolo Masculí (junt Bilbao i Madrid). Huit equips de diferents comunitats autònomes (Galícia, Balears, Castella la Manxa, Ceuta, La Rioja i Comunitat Valenciana), entre els que estarà el Club Waterpolo Túria, es disputaran la plaça en joc en la seu de València per a estar la pròxima temporada en la Segona Divisió Nacional del waterpolo masculí espanyol.

Els huit equips classificats que disputaran esta fase quedaran dividits en dos grups, en els quals es mesuraran davall el format de lliga a una sola volta. Els dos primers de cada grup s’encreuaran entre ells en semifinals i els guanyadors de les mateixes, jugaran la final que donarà el preat lloc en Segona Divisió Nacional al guanyador.

Els partits d’esta Fase d’Ascens, es disputaran de forma íntegra en la piscina coberta del Poliesportiu de Nazaret de l’11 al 13 de maig i comptarà com a amfitrió al Club Waterpolo Túria, que tractarà de tornar el waterpolo masculí de València a la Segona Divisió Nacional.

Més informació de l'esdeveniment

 www.rfen.es/publicacion/noticias.asp?c=1&ma=

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

del11 May 2018
al13 May 2018
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Reial Federació Espanyola de Natació
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Waterpolo