Agenda esdeveniments

EuroCup Women 2020-21

Tot el dia del 14 març 2021
al 19 març 2021

Valencia Basket repeteix com a amfitrió de l’EuroCup Women aquesta temporada. La competició europea, que ja va celebrar el mes de gener passat la bambolla de la fase regular a la Fonteta, torna a triar València com a seu per a la celebració dels huitens i quarts de final, que tindran lloc entre el 14 i el 19 de març.

Els encreuaments per als huitens de final ja es coneixen i es disputaran el dia 16 a un sol partit. Valencia Basket s’enfrontarà al Aluinvent DVTK Miskolc d’Hongria. El guanyador d’aquesta trobada jugarà els quarts de final enfront del guanyador del partit entre el Sparta&k M.R. Vidnoje de Rússia i el ESBVA-LM de França.

La resta dels enfrontaments que es jugaran entre Romania i Turquia els formen Reyer Venezia-InvestInTheWest ENEA Gorzow i Lointek Gernika-ACS Sepsi-SIC; KSC Szekszard-Saint-Amand Hainaut Basket i Elazig Il Ozel Idare-Bellona Kayseri Basketbol; Ramla-BCF Elfic Fribourg Basket i Carolo Basket-VBW CEKK Cegled.

Els quarts de final es jugaran el dia 18, també a un sol partit. Els guanyadors de cada encreuament passaran a l’última fase, que es disputarà en una última bambolla del 9 a l’11 d’abril en una seu encara per confirmar.

FIBA torna a apostar per la capacitat organitzativa i les mesures de seguretat que ofereix València perquè el bàsquet seguisca actiu amb totes les garanties. Amb la salut i seguretat de tots els participants com a màxima prioritat, la temporada EuroCup Women 2020-21 conclourà amb una Final Four del 9-11 d’abril de 2021.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciabasket.com/?p=noticias¬icia=7344

Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

del14 març 2021
al19 març 2021
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Baloncesto