Agenda esdeveniments

Esports al Barri (Hort de Senabre)

10:00 -13:00 06 de maig 2023

Esports al Barri torna aquest dissabte de 6 de maig amb una nova parada, en aquesta ocasió en el barri de L’Hort de Senabre. Aquesta cita tindrà lloc a la Plaça de Segòvia de 10:00 a 13:00 hores i, com és habitual, comptarà amb espais destinats a la pràctica de diferents esports com: hoquei, triatló, volei, escacs, pàdel i handbol, entre moltes altres, gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d’El Corte Inglés permet que hagen activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’aquesta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Esports al Barri és una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal nascuda l’any 2020 amb la finalitat de fomentar l’activitat física i l’esport a València, de donar a conéixer l’oferta esportiva dels diferents barris que componen la ciutat.

Després de la visita al barri de L’Hort de Senabre, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2023, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.

Plaça de Segòvia, barri de Sant Marcel·lí

dissabte 06 de maig 2023
10:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física