Agenda esdeveniments

Esports al Barri (Sant Marcel·lí)

17:00 -20:00 21 de setembre 2023

Esports al Barri torna aquest dijous de 21 de setembre amb una nova parada, en aquesta ocasió en el barri de Sant Marcel·lí. Aquesta cita tindrà lloc en la plaça enfront de l’Església de Sant Marcel·lí, de 17.00 a 20.00 hores i, com és habitual, comptarà amb espais destinats a la pràctica de diferents esports, activitats dirigides per a adults, rugbi, judo, escacs, entre molts altres, gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d‘El Corte Inglés permet que hagen activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’aquesta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Després de la visita al barri de Sant Marcel·lí, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2023, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.

Plaza enfront de l'Església de Sant Marcelino. Carrer de l'Arzobispo Olaechea, aproximadament a l'altura del número 32

dijous 21 de setembre 2023
17:00 -20:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física