Agenda esdeveniments

Esports al Barri (Poblats Marítims) 2024

11:00 -14:00 11 de maig 2024

Esports al Barri torna este dissabte de 11 de maig amb una nova parada, en esta ocasió en el districte de Poblats Marítims. Esta cita tindrà lloc l’Espai Esportiu Marítim (accés per C/ Doctor Lluch, núm. 58), d’11:00 a 14:00 hores i, com és habitual, comptarà amb espais destinats a la pràctica de diferents esports, que van dirigits a la població en general, però sobretot a la població escolar més jove (de 4 a 12 anys): jocs populars i tradicionals valencians, esport adaptat tenis, escacs, parkour, hoquei, judo, karate, cordes, rugbi, pàdel, etc., gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d’El  Corte Inglés permet que hagen activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’esta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Després de la visita a Poblats Marítims, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València durant tot el 2024, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.

Espai Esportiu Marítim (accés per C/ Doctor Lluch, núm. 58)

dissabte 11 de maig 2024
11:00 -14:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física