Agenda esdeveniments

Esports al Barri (Marxalenes) 2024

11:00 -14:00 25 de maig 2024

Esports al Barri torna aquest dissabte de 25 de març amb una nova parada, en aquesta ocasió en el barri de Marxalenes. Aquesta cita tindrà lloc al Parc de Marxalenes, voltants de la C/ Diputat Ricardo Samper d’11:00 a 14:00 hores i, com és habitual, comptarà amb espais destinats a la pràctica de diferents esports com: hoquei, triatló, volei, escacs, pàdel i handbol, entre moltes altres, gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d’El Corte Inglés permet que hagen activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’aquesta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Esports al Barri és una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal nascuda l’any 2020 amb la finalitat de fomentar l’activitat física i l’esport a València, de donar a conéixer l’oferta esportiva dels diferents barris que componen la ciutat.

Després de la visita al barri de Marxalenes, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2023, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.

Parc de Marxalenes, voltants de la C/ Diputat Ricardo Samper

dissabte 25 de maig 2024
11:00 -14:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física