Agenda esdeveniments

Esports al barri amb activitats esportives per a xiquetes i xiquets en el barri de Campanar

10:00 -13:00 23 octubre 2021

El dissabte 23, Campanar acollirà la primera parada del programa Esports al barri, una iniciativa que pretén fomentar l’activitat física entre les famílies i, al seu torn, donar a conéixer les activitats esportives que poden practicar-se en els diferents barris de València.

L’esdeveniment començarà a les 10:00 hores en la Instal·lació Esportiva Elemental situada al carrer Reina Violante i inclourà activitats, dirigides a xiquetes i xiquets, d’handbol, ball, karate, hoquei o psicomotricitat. L’espai inclourà també una pista de rugbi de xicoteta grandària, en la qual monitores i monitors ensenyaran diverses tècniques; una pista de llargues per a practicar pilota valenciana; dos trinquets de One Wall i uns escacs gegants.

Malgrat que part de la programació de la jornada està pensada per a xiquetes i xiquets, qualsevol persona pot participar en l’esdeveniment. El programa Esports al Barri pretén involucrar a tot el veïnat, per això, s’instal·larà un escenari en el qual, d’11 a 13 hores, es duran a terme diverses classes dirigides obertes a tota la població. 

Després de la visita a Campanar, el projecte Esports al Barri continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2022, per a donar a conéixer l’oferta d’activitats esportives de la ciutat.

IDE Santa Ana, Carrer de la Reina Violant

dissabte 23 octubre 2021
10:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física