Agenda esdeveniments

Esports al Barri (Camíns al Grau) 2024 – ESDEVENIMENT SUSPÉS

11:00 -14:00 24 de febrer 2024

ESDEVENIMENT SUSPÉS

L’Ajuntament de València ha adoptat tres dies de duel i, des de la Fundació Esportiva Municipal i la regidoria d’Esports, se suspenen tots els esdeveniments per als pròxims dies.

 

Esports al Barri torna este dissabte de 24 de febrer amb una nova parada, en esta ocasió en el barri de Camíns al Grau. Esta cita tindrà lloc al Jardí d’Aiora,  d’11.00 a 14.00 hores i, com és habitual, comptarà amb espais destinats a la pràctica de diferents esports, que van dirigits a la població en general, però sobretot a la població escolar més jove (de 4 a 12 anys): jocs populars i tradicionals valencians, esport adaptat tenis, escacs, parkour, hoquei, judo, karate, cordes, rugbi, pàdel, etc., gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d’El  Corte Inglés permet que hagen activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’esta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Després de la visita a Camins al Grau, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València durant tot el 2024, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.

Jardí d'Aiora. C/ dels Sants Just i Pastor, 98

dissabte 24 de febrer 2024
11:00 -14:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física