Agenda esdeveniments

Esports al Barri. Activitats esportives per a xiquetes i xiquets en el barri de Benimàmet

11:00 -14:00 27 novembre 2021

El dissabte 27 de novembre, Benimàmet acollirà la segona parada del programa Esports al barri, una iniciativa que pretén fomentar l’activitat física entre les famílies i, al seu torn, donar a conéixer les activitats esportives que poden practicar-se en els diferents barris de València.

L’esdeveniment començarà a les 11:00 hores en la Instal·lació Esportiva Elemental situada al Parc Linial de Benimàmet (aproximadament a l’altura del C/Arquitecto Gilabert) i inclourà activitats, dirigides a xiquetes i xiquets, d’handbol, ball, karate, hoquei o psicomotricitat. L’espai inclourà també una pista de rugbi de xicoteta grandària, en la qual monitores i monitors ensenyaran diverses tècniques i jocs així com uns escacs gegants.

Malgrat que part de la programació de la jornada està pensada per a xiquetes i xiquets, qualsevol persona pot participar en l’esdeveniment. El programa Esports al Barri pretén involucrar a tot el veïnat, per això, s’instal·larà un escenari en el qual, d’11:00 a 13:00 hores, es duran a terme diverses classes dirigides obertes a tota la població.

Després de la visita a Benimàmet, el projecte Esports al Barri continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2022, per a donar a conéixer l’oferta d’activitats esportives de la ciutat.

Instal·lació Esportiva Elemental situada al Parc Linial de Benimàmet (aproximadament a l'altura del C/Arquitecto Gilabert)

dissabte 27 novembre 2021
11:00 -14:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física