Agenda esdeveniments

Esports al Barri (22 de febrer)

10:30 -13:30 22 de febrer 2020

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València posarà en marxa el pròxim 22 de febrer la segona parada del seu nou programa esportiu ‘Esports al Barri’.

Se celebrarà el dia d’abans de cada carrera del Circuit de Carreres Populars de la ciutat de València, que compta amb deu proves al llarg de tot l’any, i el farà generalment en la plaça principal del barri on es vaja a celebrar la carrera.

Les activitats es desenvoluparà, per tant, el dissabte 22 de febrer al matí en horari de 10:30 a 13:30 hores, Plaça (parc-jardí) de Pere II El Ceremoniòs.

Hi haurà una zona per a menors de 5 anys en la qual s’organitzaran activitats enfocades a millorar la psicomotricitat i l’activitat física de base. D’altra banda, s’instal·larà una zona ‘Multiesportiva’ en la qual es podrà patinar, gaudir de jocs amb bicicleta i en la qual tindran protagonisme els jocs tradicionals. S’instal·larà també un escenari on tindran lloc classes dirigides de pilates, zumba i aeròbic musical. Finalment, existirà una zona destinada als escacs amb monitors, així com una zona de promoció de clubs, federacions, associacions i centres esportius i una àrea de compte contes facilitada per El Corte Inglés.

Aquesta iniciativa és un projecte que s’estrena aquest any 2020 amb la finalitat de promocionar l’esport i donar a conéixer a la població, en els mateixos carrers i places dels diferents barris, l’oferta d’activitats esportives que es desenvolupen a la ciutat.

Plaça (parc-jardí) de Pere II El Ceremoniòs

dissabte 22 de febrer 2020
10:30 -13:30

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física