Agenda esdeveniments

Esport adaptat com a via d’inclusió

10:30 -13:30 15 febrer 2020

La Universitat de València , a través de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat i amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal, organitza, el dissabte, dia 15 de febrer, una jornada per a la visibilització de l’esport adaptat en la Plaça de l’Ajuntament de València.

La jornada, sota el lema ‘L’esport adaptat com a via d’inclusió’ pretén promoure l’esport adaptat a través de la realització de diferents pràctiques esportives des del centre de la ciutat i que està dirigit també a fomentar l’activitat física. Si inaugurarà a les 9.30 hores amb una concentració en la plaça del Patriarca, al costat de l’edifici de La Nau. A les 10.30 hores, les persones participants i clubs esportius, es desplaçaran cap a la plaça de l’Ajuntament acompanyats de dolçaines i tabals. Allí es realitzaran activitats programades com a futbol i hoquei en cadires de rodes elèctriques, tennis de taula, bàsquet i rugbi o sensibilització amb bicicletes, tàndems o bicicletes de mà. Les activitats són gratuïtes i estan obertes a tota la població. A més de la presència de diversos clubs esportius està prevista la participació d’esportistes paralímpics per a donar suport a la jornada. Les activitats finalitzaran a les 13.30 hores. Al llarg de tot el matí, diversos col·lectius fotogràfics captaran imatges que es mostraran posteriorment en una exposició, d’acord amb els organitzadors.

T’esperem en aquesta singular jornada en la qual per primera vegada es reuneixen tants col·lectius diferents per a realitzar una acció unitària que promou l’esport adaptat des de la Plaça de l’Ajuntament de València.

Plaça de l'Ajuntament

dissabte 15 febrer 2020
10:30 -13:30

0


Entidad organizadora
La Universitat de València , a través de la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal i altres entitas.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Esdeveniments Participatius Actividad física Adaptados