Agenda esdeveniments

Ekiden València 2020 (SUSPÉS)

09:00 -13:00 10 maig 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

Una marató per relleus i per equips. Tres distàncies i tres classificacions. Açò i molt més és Ekiden València. Una prova diferent que el Club d’Atletisme 10K València organitza diumenge que ve 10 de maig.

La 6a edició d’esta prova donarà començament a les 9:00h amb eixida i arribada en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia (Tram III dels Jardins del Túria).

Ekiden València consisteix a completar corrent els 42.195m d’una marató per equips i relleus. Aquests equips estaran compostos per fins a 6 corredors. En el desenvolupament de la competició serà utilitzat el tradicional “tasuki” japonés (cinta o banda col·locada de manera transversal de muscle a maluc contrari), que els corredors hauran d’intercanviar al final de cada relleu en la zona de transferència de “testigo”, situada a l’interior de l’Estadi del Túria.

Dues grans novetats per a aquesta edició: cada equip podrà estar format per un mínim de 2 corredors i un màxim de 6 corredors, ja que, per primera vegada, enguany un mateix corredor podrà realitzar més d’un relleu. Una altra de les novetats d’aquesta edició 2020 és que tot corredor que no tinga possibilitat de formar un equip per a Ekiden, podrà inscriure’s de manera individual i l’organització els unirà.

La prova obri inscripcions el 24 de febrer a les 12:00h a través de la plataforma www.toprun.es amb un únic tram de preus (78€/equip) per a un màxim de 1.000 equips: masculins, femenins o mixtos.

Esta edició serà, de nou, una verdadera festa de l’atletisme popular en el lloc emblemàtic per excel·lència per als runners valencians: l’antic llit del riu Túria, que s’omplirà com mai de corredors i acompanyants fent seu el lema #esfuerzo_compartido.

Distància del recorregut

42.195 metres d'una marató per equips i relleus
Més informació de l'esdeveniment

 www.ekidenvalencia.com/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

diumenge 10 maig 2020
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Club Atletism 10K València en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme