Agenda esdeveniments

Edició XXII dels Premis al Mèrit Esportiu

19:00 -19:00 27 de juny 2022

Este dilluns 27 de juny a les 19 hores se celebra l’edició XXII dels Premis al Mèrit Esportiu en el Complex Esportiu-Cultural Petxina. Un esdeveniment organitzat pel Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal per a reconéixer el treball que fan tants els esportistes com les entitats que desenvolupen la seua activitat a València. Amb esta gala es pretén distingir de manera honorífica els resultats esportius obtinguts, així com la labor que han realitzat en favor de l’esport durant l’any natural de 2021.

Per a esta edició, els esportistes més destacats han sigut: la jugadora de pàdel, Tamara Icardo Alcorisa, que ha aconseguit el Campionat d’Europa i el Mundial amb la selecció espanyola i el jugador de frontenis, Carlos Domínguez Capilla, medalla d’Or d’Europa i en la Copa del Món.  

D’altra banda, el premi a l’esportista amb discapacitat més destacada ha sigut per a l’atleta Elena Latre Sanmartín, que va aconseguir ser 3a en javelina peu, 2a en llançament disc i 1a en llançament pese F40 del Campionat d’Espanya d’atletisme per Comunitats Autònomes. En el Campionat d’Espanya Liberty Promeses també va aconseguir emportar-se l’Or en javelina peu *Sub16 i la plata en llançament pese Sub16. Mentre que el premi per al millor esportista amb discapacitat ha sigut per al jugador de futbol adaptat, Sergio Alamar, que va aconseguir el 6é lloc en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 amb la selecció espanyola.

Aquests són alguns dels premis que es donaran als esportistes i entitats de la ciutat de València per a reconéixer-los l’esforç realitzat durant la temporada.

Loading Map....
Complex Esportiu Cultural Petxina
Paseo de la Petxina, 42 Valencia Valencia 46008

dilluns 27 de juny 2022
19:00 -19:00

0

Entidad organizadora
Ajuntament de València i Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Premis Trofeus Ciutat de València