Agenda esdeveniments

Dinamic International Acro Cup

Tot el dia del 18 d’abril 2019
al 20 d’abril 2019

Si t’agrada la gimnàstica acrobàtica estàs d’enhorabona. La primera competició internacional de gimnàstica acrobàtica d’Europa Dinamic International Acro Cup reuneix esportistes de més de cinc països del dijous 18 d’abril al dissabte 20 d’abril a València, en el Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar. Participen més de 280 gimnastes de 16 clubs, entre els quals es troben representants d’Israel, Anglaterra, Bèlgica, Suïssa i Espanya.

Els diferents clubs competiran a partir del dijous a les 16.00 hores i durant el dia del divendres, perquè finalment els classificats s’enfronten en l’última competició que serà el dissabte a les 10.00 hores.

Entre els diferents medallistes internacionals que participen en aquesta competició es troben part de la selecció espanyola de gimnàstica acrobàtica com els gimnastes del Club Dinamic de València: Guillem Martínez, Silvia Coronado, Javier Martínez i Jorge Navarro.

L’esdeveniment, que està organitzat pel Club Dinamic de València, compta amb el suport de la Federació Valenciana de Gimnàstica i la Fundació Esportiva Municipal de València.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.facebook.com/dinamicvlc/

Loading Map....
Poliesportiu Cabanyal - Canyamelar
C/ D. Vicent Gallart, 1 Valencia Valencia 46011

del18 d’abril 2019
al20 d’abril 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Dinamic de València amb el suport de la Federació Valenciana de Gimnàstica
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Gimnàstica