Agenda esdeveniments

Dinamic International Acro Cup (DIAC) 2024

Tot el dia del 04 d’abril 2024
al 07 d’abril 2024

La gimnàstica acrobàtica tornarà a citar-se en la capital del Túria el cap de setmana del 4 al 7 d’abril en el major esdeveniment de gimnàstica acrobàtica d’Espanya. Més de 650 gimnastes de 8 països es donaran cita en Poliesportiu municipal de Cabanyal – Canyamelar per a disputar la Dinamic International Acro Cup, el major esdeveniment d’esta disciplina esportiva a nivell nacional.

La gimnàstica acrobàtica és una modalitat que combina elements d’equilibri, flexibilitat, salts i girs amb una gran coordinació i harmonia entre els components de cada equip, que poden ser parelles, trios, quartets. Els exercicis es realitzen sobre un tapís de 11×13 metres i tenen una duració d’uns dos minuts i mig.

El campionat, organitzat pel club Dinamic i la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana (FGCV), comptarà amb la participació d’algunes de les potències mundials de la gimnàstica acrobàtica, com Anglaterra, Portugal o Bèlgica, així com de l’equip nacional espanyol, que aspira a aconseguir diverses medalles en les diferents categories. Una oportunitat única per a gaudir d’un espectacle esportiu de nivell internacional a casa.

 

Més informació de l'esdeveniment

 https://diac.es/

Poliesportiu Cabanyal - Canyamelar. C/ d'En Vicent Gallart, 1

del04 d’abril 2024
al07 d’abril 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Dinamic i la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana (FGCV)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Gimnàstica