Agenda esdeveniments

Dia de la bicicleta 2018

09:00 -13:00 16 de setembre 2018

El 16 de setembre volem tornar a omplir la ciutat de València de bicicletes, disfrutar d’un passeig i passar un matí fent el que més ens agrada: pedalejar.

Vos parlem de la XXII edició del Dia de la Bicicleta, organitzat per l’Ajuntament de València a través de la Fundació Esportiva Municipal. Forma part dels actes que tenen lloc en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El Dia de la Bicicleta és un homenatge a este vehicle popular, tan entranyable per a xicotets i majors. Es tracta de traure les bicis al carrer i fer un passeig per la ciutat amb els nostres amics o familiars, reivindicant al mateix temps, l’ús d’este vehicle com a mitjà de transport de la ciutat. No es tracta d’una competició, simplement és un passeig de 7,5km pels carrers més emblemàtics de la ciutat en una jornada de convivència i diversió. L’eixida tindrà lloc en el passeig de l’Albereda (entre el Pont de les Flores i el Pont d’Aragó). A les 9:00h començarà la concentració de participants, per a eixir a les 10:00h.

Esta festa és oberta a la participació prèvia inscripció en les plantes d’esport en els centres comercials de El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nuevo Centro i avinguda de França. El cost és de 1€ solidari que anirà destinat a ALCE, Asociación Valenciana para la Lucha Contra la Epilepsia (https://www.alceepilepsia.org/), associació que des del 2002 desenrotlla diferents activitats a favor de les persones amb epilèpsia i els seus familiars.

 

Passeig de l'Albereda (entre el Pont de les Flores i el Pont d'Aragó).

diumenge 16 de setembre 2018
09:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundación Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Ciclisme