Agenda esdeveniments

Dia de la bicicleta 2017

09:00 -13:00 17 setembre 2017

El 17 de setembre volem tornar a omplir la ciutat de València de bicicletes, disfrutar d’un passeig i passar un matí fent el que més ens agrada: pedalejar.

Vos parlem de la XXI edició del Dia De la Bicicleta, organitzat per l’Ajuntament de València a través de la Fundació Esportiva Municipal. Forma part dels actes que tenen lloc en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El Dia de la Bicicleta és un homenatge a este vehicle popular, tan entranyable per a xicotets i majors. Es tracta de traure les bicis al carrer i fer un passeig per la ciutat amb els nostres amics o familiars, reivindicant al mateix temps, l’ús d’este vehicle com a mitjà de transport de la ciutat. No es tracta d’una competició, simplement és un passeig de 7,5Km pels carrers més emblemàtics de la ciutat en una jornada de convivència. L’eixida tindrà lloc en el Passeig de l’Albereda (entre el Pont de les Flors i el Pont d’Aragó). A les 9:00h començarà la concentració de participants, per a eixir a les 10:00h.

Esta festa és oberta a la participació prèvia inscripció en les plantes d’esport en els centres comercials de El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nuevo Centro i Avinguda de França. Les inscripcions es tancaran el dia 16 de setembre. El cost és de 1€ solidari que anirà destinat a Sant Joan de Deu Serveis Socials Valencia (www.sanjuandediosvalencia.org), que desenrotlla des de 1992 projectes orientats a l’atenció de persones sense llar.

A més, la inscripció dóna dret a participar en diferents sortejos que s’efectuaran al terme de la prova gràcies al El Corte Inglés.

Passeig de l'Albereda (entre el Pont de les Flors i el Pont d'Aragó).

diumenge 17 setembre 2017
09:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Ciclisme