Agenda esdeveniments

Criterium Internacional de Relleu Mixt de Marxa

08:30 -13:30 10 de març 2024

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha triat la nostra ciutat per a organitzar el primer Criterium Internacional de Relleu Mixt de Marxa, esdeveniment inèdit a Espanya, i que tindrà les Ciutat de les Arts i les Ciències com a marc incomparable.

El 10 de març, este escenari icònic valencià albergarà un circuit d’1 quilòmetre al voltant del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric, en el qual #EspañaAtletismo, al costat d’altres potències mundials de la marxa, buscarà aconseguir una gran marca que li acoste als JJOO Paris24 en el primer relleu mixt de marató de marxa en la història olímpica.

Però no serà l’única prova de la jornada. El mateix escenari acull, amb eixida a les 09:45h. la prova de 10km Marxa (homes i dones).

El relleu mixt de marató de marxa és l’innovador format de competició que arreplega el testimoni dels 50 km marxa en els Jocs Olímpics, en un avanç en la igualtat de gènere en l’esport. En esta nova disciplina, els equips estan compostos per un home i una dona que s’enfronten al desafiament de completar, de manera intercalada, dos relleus d’almenys 10 quilòmetres cadascun. A més del repte fisiològic que suposa marxar 2×10 km amb menys de 45 minuts de recuperació, també introduïx una capa addicional d’estratègia, gestió d’esforç, planificació tàctica i recuperació entre relleus.

El Criterium Internacional de València, que començarà a les 08:30h, serà tot un espectacle esportiu, una celebració de l’atletisme en un entorn urbà per al delit dels aficionats que permetrà potenciar la imatge de València a nivell mundial.

Més informació de l'esdeveniment

 https://atletismorfea.es/

Circuit d'1 quilòmetre al voltant del Museu de les Ciències i l'Hemisfèric

diumenge 10 de març 2024
08:30 -13:30

0


Entidad organizadora
Reial Federació Espanyola d'Atletisme
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Atletisme