Agenda esdeveniments

Copa Faulcombridge Ciudad de Valencia 2023 – Open Ciudad de Valencia

Tot el dia del 19 novembre 2023
al 26 novembre 2023

La ciutat de València torna a acollir la Copa Faulcombridge, competició creada pel Club de Tenis Valencia en 1933 i que es va disputar a la ciutat durant més de mig segle. Un torneig, ATP Challenger 100, que tindrà lloc en les instal·lacions del Club de Tenis Valencia del 19 al 26 de novembre i comptarà amb la participació de 32 jugadors en individuals i 32 jugadores en parelles. Aquest esdeveniment es consolida en el calendari internacional, sent l’únic esdeveniment ATP en terra batuda d’Europa per al tancament de la temporada.

De manera paral·lela, també es desenvoluparà la setena edició l’Open Ciudad de Valencia, torneig internacional de tennis femení que pertany al circuit ITF Profesional en la categoria 100.000$. Aquesta setena edició se celebrarà amb un quadre individual de 32 jugadores i un altre de dobles de 16 jugadores de més de 20 nacionalitats.

A més, la Copa Faulcombridge Ciudat de Valencia està compromesa amb la diversitat funcional: durant la celebració del torneig s’han organitzat diverses accions amb esportistes i Fundacions compartint valors i donant visibilitat a projectes relacionats amb l’esport adaptat.

Més informació de l'esdeveniment

 https://copafbvalencia.com/

Club de Tenis Valencia. C/de Cavanilles, 7

del19 novembre 2023
al26 novembre 2023
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Club de Tenis Valencia
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Tennis