Agenda esdeveniments

Copa del Rei de Beisbol

Tot el dia del 20 May 2017
al 21 May 2017

Torn per al beisbol.

La Copa del Rei de Beisbol aterra en la nostra ciutat per primera vegada en la història. Els dies 20 i 21 de maig vine a disfrutar d’una competició en què s’enfronten els quatre millors equips del beisbol espanyol (que a més es troben entre els 20 millors del món): Club Beisbol València Astros, Club Beisbol Barcelona, Club Béisbol Tenerife Marlins Pto. Cruz i Club Beisbol Sant Boi.

El Club Beisbol València Astros, vigent campió de la Lliga Nacional té clares opcions d’alçar-se amb el títol; entre les seues files compta amb jugadors que han militat entre els millors equips del món, com el llançador Rómulo Sánchez o Blake Ochoa.

Horaris

  • Semifinal núm. 1 – entre Club Beisbol València Astros (1er classificat Lliga Nacional de Beisbol) i Club Beisbol Barcelona (4 classificat Lliga Nacional de Beisbol) el dissabte 20 de maig, a les 10:30h.
  • Semifinal núm. 2 – Club Beisbol Tenerife Marlins Pto. Cruz (2 classificat LNB) i Club Beisbol Sant Boi (3er classificat LNB), el dissabte 20 de maig, a les 14:30h.
  • Final de consolació – (tercer i quart lloc) dissabte 20 de maig a les 18:30h, es disputa ens els dos perdedors de les semifinals.
  • Final: els dos guanyadors de les semifinals s’enfronten el diumenge 21 de maig, a les 11:00h pel títol de Copa del Rei, que classifica per a Cto d’Europa de la temporada 2018.

Esta competició servirà com “calfament” per a la Federations Cup, Copa d’Europa de Clubs, que també se celebrarà a València entre el 13 i el 18 de juny.

No ho dubtes, passa’t pel Camp de Beisbol Municipal de València, Tram VI del Riu Túria i disfruta en primera persona del millor beisbol nacional.

Més informació de l'esdeveniment

 www.rfebs.es/competicion/copa_de_sm_el_rey_2014

Loading Map....
Instal·lacions Riu Túria (Tram VI) - Camp de Beisbol-Sófbol
Acceso por llano de la Zaidía, s/n, Tramo VI del Jardín del Turia Valencia 46003

del20 May 2017
al21 May 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Club Beisbol València Astros
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Beisbol – Softbol