Agenda esdeveniments

Copa del Món de Triatló

09:00 -09:00 07 November 2020

El pròxim 7 de novembre la ciutat de València serà l’escenari de l’última prova de el circuit de Copes del Món d’aquesta atípica temporada. La carrera, que havia de realitzar-se originalment al maig, es va posposar en començar la pandèmia generada pel COVID-19.

Finalment la International Triathlon Union (ITU) ha aprovat aquesta nova data que posarà el fermall a la temporada internacional i que acollirà també el Campionat Autonòmic de Triatló Distància Sprint.

La Copa del Món de València 2020 reunirà 65 esportistes d’elit masculins i 65 femenins de tot el món en un circuit de distància sprint que ja va acollir en 2019 els Campionats d’Europa de Paratriatló i Sub 23. El Comité Organitzador ha establit un estricte protocol que inclou àmplies mesures higienicosanitàries perquè l’esdeveniment se celebre sota la premissa de la màxima seguretat.

D’aquesta manera, al marge del qüestionari mèdic previ obligatori, la presa de temperatura, l’obligatorietat de l’ús de màscares i la distància de seguretat prèvia i posterior a la pura competició, se seguiran les pautes marcades en les proves precedents organitzades per la FETRI des que es va iniciar la volta a les competicions esportives després de la pandèmia.


Saturday 07 November 2020
09:00 -09:00

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Triatló