Agenda esdeveniments

Copa de la Reina LF Endesa 2021

17:30 -17:30 del 04 març 2021
al 07 març 2021

La màgia del bàsquet femení arribarà al Pavelló Municipal Font Sant Lluís de València durant els dies del 4 al 7 de març amb la celebració de la Copa de la Reina LF Endesa 2021. El quadre d’aparellaments per als quarts de final, les semifinals i la final d’aquest torneig es va donar a conéixer el passat 18 de febrer després del sorteig que es va celebrar en la pista central de L’Alqueria del Basket de València.
 
Segons aquest calendari, el dijous, 4 de març, s’enfrontaran en l’eliminatòria de quarts de final el primer grup compost per Perfumeries Avinguda vs Durán Maquinaria Ensino i Spar Girona vs Movistar Estudiants. I l’endemà, divendres 5 de març, se celebraran els partits del segon grup entre el València Basket vs IDK Euskotren i Lointek Guernica vs Ciutat de la Llacuna Tenerife. 
 
Les semifinals es disputaran el dissabte, 6 de març, entre els guanyadors del primer grup i els del segon, els partits del qual se celebraran a les 13h i 16:30h, respectivament. Així, els vencedors d’aquesta fase arribaran a la gran final del diumenge, 7 de març.
 
València torna a ser seu de la Copa de la Reina 9 anys després de la seua última visita i per tercera ocasió en la seua història i ho serà de nou per a la temporada 2022. Això posa de manifest la seguretat i fiabilitat que ofereix la ciutat en temps de pandèmia. El bon fer a nivell esportiu ha quedat demostrat amb la celebració de diverses competicions en els últims mesos. Entre elles destaquen la Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa, les concentracions de les seleccions de bàsquet tant absolutes com de base i el Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament. A més en l’horitzó està la fase final de l’Eurobasket femení 2021.
Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

del04 març 2021
al07 març 2021
17:30 -17:30

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Baloncesto