Agenda esdeveniments

Copa de la Reina LF Endesa 2021

Tot el dia del 24 de març 2022
al 27 de març 2022

El Pavelló Municipal Font Sant Lluís de València tornarà a vestir-se de gala des del dia 24 al 27 de març per a acollir la fase final de la Copa de la Reina de bàsquet. Després d’acollir aquest campionat en 2021, la ciutat del Túria tornarà a ser la seu per segon any consecutiu. El quadre d’aparellaments per als quarts de final, les semifinals i la final es va donar a conéixer el passat 22 de febrer en un sorteig que es va celebrar en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València.

El dijous 24 de març arrancaran les primeres eliminatòries de quarts de final amb el Perfumerias Avenida vs IDK Euskotren i el Cadí La Seu vs Lointek Guernica. Per l’altre costat del quadre estaran les actuals campiones de Copa: Spar Girona es mesurarà al Movistar Estudiantes el dia 25 de març i tot seguit jugaran les amfitriones. València Basket es jugarà la passada frent a Casademont Zaragoza.

Les semifinals se celebraran el dissabte 25 a les 14:00 i a les 17:30 hores amb els guanyadors dels respectius grups. La final se celebrarà el diumenge 27 de març a les 16:30 hores.

En 2021, València Basket va aconseguir arribar a la final del campionat i va acabar perdent per 72 a 62 enfront de Spar Girona. Per a aquesta edició, les amfitriones tornen a ser candidates i esperen emportar-se el títol davant la seua afició.

València continua apostant pel bàsquet després de repetir com a seu de la Copa i haver celebrat concentracions de les seleccions de bàsquet, tant absolutes com de base, la Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament o l’Eurobasket femení 2021.