Agenda esdeveniments

Copa d’Espanya de Fit Kid 2023

Tot el dia del 06 d’octubre 2023
al 08 d’octubre 2023

Ja tenim data i seu per a la Copa d’Espanya de Fit Kid 2023. El Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar serà la seu durant els dies 6, 7 i 8 d’octubre d’aquest Campionat d’Espanya en les categories grupals nivell base, nivell promeses, nivell nacional i Show Dance.

El campionat està organitzat per la Federació Espanyola de Ball Esportiu i compta amb la col·laboració de la Federació de Ball Esportiu de la Comunitat Valenciana.

Més de 2.000 espectadors i més de 200 esportistes pertanyents a més de 25 clubs de tot el país estaran en el pavelló municipal per a assistir a una de les cites més importants dins del món de la dansa, en la qual Espanya és una potència mundial.

El Fit Kid és una disciplina esportiva que combina dansa amb exercicis gimnàstics. Es va crear a Europa l’any 1990 i va arribar a Espanya en 1996. Salts, girs, equilibris, acrobàcies… s’entrellacen sota el ritme de la música amb passos de ball procedents de qualsevol estil de dansa.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.facebook.com/fitkidfebd/?locale=es_ES

Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar. C/ d'En Vicent Gallart, 1

del06 d’octubre 2023
al08 d’octubre 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola de Ball Esportiu i compta amb la col·laboració de la Federació de Ball Esportiu de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Baile deportivo