Agenda esdeveniments

Copa Davis – Quarts de Final

Tot el dia del 06 d’abril 2018
al 08 d’abril 2018

El compte arrere hi ha començat per a l’eliminatòria de quarts de final del Grup Mundial de la Copa Davis que Espanya i Alemanya jugaran del 6 al 8 d’abril en la Plaça de Bous de València.

Després del seu triomf del passat mes de febrer sobre Gran Bretanya (3-1) a Marbella, la selecció espanyola MAPFRE tornarà a jugar a casa els quarts de final del major torneig de tenis anual contra Alemanya.

La Copa Davis és una competició internacional de tenis, organitzada per la Federació Internacional de Tenis (ITF). A diferència de la majoria dels tornejos de tenis internacionals, en la Copa Davis no participen jugadors a títol individual, sinó equips nacionals compostos per diversos jugadors designats per la seua federació nacional esportiva. Disputada des de 1900, és un torneig masculí anual que té en la Copa Federación el seu equivalent per a tenistes femenines.

Esta serà la quinta vegada que se celebre en la ciutat una eliminatòria de Copa Davis, després de les disputades en 2003 davant de Croàcia (5-0), 1980 enfront d’Alemanya (2-3), 1969 contra Romania (1-4) i 1968 amb Holanda (3-2), amb un balanç de dos triomfs i dos derrotes.

 

Més informació de l'esdeveniment

 www.rfet.es/

Plaça de Bous de València

del06 d’abril 2018
al08 d’abril 2018
Tot el dia

0


Entidad organizadora
ITF - International Tennis Federation
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis