Agenda esdeveniments

Copa Davis Junior 2023

Tot el dia del 01 d’agost 2023
al 04 d’agost 2023

València serà la seu, els pròxims dies 1 al 4 d’agost, de la Copa Davis Junior, també coneguda com a Copa Mundial de Tennis Sub-16.

Les instal·lacions del CM València Tennis Center acolliran els partits d’una de les quatre fases zonals d’aquesta competició internacional, la final de la qual se celebrarà a França entre el 7 i el 9 d’agost.

La Copa Davis Junior és una competició internacional de tennis per a menors de 16 anys i està organitzada per la Federació Internacional de Tennis (ITF) i és equivalent a la Copa Davis. Es disputa en quatre fases zonals (República Txeca, Alemanya, Itàlia i Espanya) i de cadascuna d’aquestes fases ixen els millors equips nacionals que finalment competiran pel títol de campions del món, que tindrà lloc a França del 7 al 9 d’agost.

En la fase zonal que acull València, competiran els equips de Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, el Regne Unit, Portugal, Noruega, Turquia, Andorra, Mònaco i Espanya. Cada equip està compost per tres jugadors i un tècnic de la federació corresponent que fa les labors de capità.

En aquesta ocasió, els membres que conformen l’equip espanyol inclouen a tres jugadors valencians: Andrés Santamarta, Sergio Planella i Sergi Fita.

Un mes després de la celebració de la Copa Davis Junior, la nostra ciutat acollirà la competició del Grup C de la fase de grups de les finals de la Copa Davis 2023, que es jugarà del 12 al 17 de setembre en el Pavelló Municipal Font de Sant Luís, en la qual Espanya, competirà contra Sèrbia, República Txeca i Corea del Sud per a aconseguir els dos llocs que constitueixen el passaport per a competir en la fase eliminatòria que se celebrarà a Màlaga del 21 al 26 de novembre pròxim.

València Tennis Center. C/ de Vicente la Roda

del01 d’agost 2023
al04 d’agost 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Internacional de Tennis (ITF)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis