Agenda esdeveniments

Copa Davis Junior 2024

Tot el dia del 30 de juliol 2024
al 02 d’agost 2024

El CM València Tennis Center torna a organitzar una nova edició de la Copa Borotra, considerada com la Copa Davis Junior. Este torneig internacional de tenis sub-16 es disputarà en les seues instal·lacions del 30 de Juliol al 2 d’agost de 2024.

Amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, les pistes d’argila del club de la Malva-rosa seran testimonis per quart any consecutiu d’este prestigiós torneig en l’àmbit mundial.

La Copa Davis Junior, en esta edició de 2024, enfrontarà a deu seleccions nacionals: Andorra, Àustria, Bulgària, Dinamarca, Espanya, França, Irlanda, Israel, Malta i Mònaco. Els equips estan compostos per tres jugadors i un tècnic de la federació corresponent que fa les labors de capità.

El format de la competició és d’eliminatòries i venç l’equip que aconseguix guanyar dos punts. En cas d’empatar a un punt després de disputar els partits d’individuals es juga un dobles per a desempatar.

La cerimònia inaugural tindrà lloc el dimarts 30 de juliol a les 18.30 hores amb l’esperada desfilada de seleccions, mentre que la competició arrancarà el dimecres 31 de juliol a les 10.00 hores.

València Tennis Center. C/ de Vicente la Roda

del30 de juliol 2024
al02 d’agost 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Tennis