Agenda esdeveniments

Carrera Solidària Ruta 091

09:30 -13:00 16 de setembre 2023

La Policia Nacional, a través de la Comissaria Provincial de València de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana organitza el 16 de setembre, la I Carrera Solidària “Ruta 091” de València.

“Ruta 091” és un projecte de carreres solidàries organitzades per la Policia Nacional en diferents ciutats espanyoles en benefici de projectes solidaris. En el cas de la nostra ciutat, tots els beneficis aniran destinats a l’entitat sense ànim de lucre Asociación de Padres de Niños con Cáncer de la Comunitat Valenciana (ASPANION).

La carrera, que posa en valor el telèfon d’emergències de la Policia Nacional, el 091, oferirà un total de 1.800 dorsals, per a marxadors, corredors i xiquets. Les inscripcions ja es poden realitzar en https://www.ruta091.es i podran apuntar-se totes aquelles persones que així ho desitgen majors de 15 anys en les modalitats per a marxadors i corredors. El preu és de 12 euros. Per als majors d’entre cinc i 14 anys la quota serà de cinc euros i es podrà realitzar en el mateix lloc web. La recollida de samarretes i dorsals es realitzarà els dies 14 i 15 de setembre en la plaça interior del Centre Comercial Nuevo Centro en un estand habilitat a aquest efecte per la Policia Nacional.

La carrera, que començarà a les 9:30h. tindrà la seua eixida i menta a l’Esplanada del Tram 9 del Jardí del Túria entre Pont d’Exposició i Pont de Rita Barberá de València en un recorregut aproximat de 5.200m.

Quant a les carreres infantils, tindran lloc a partir de les 10:30h. amb distàncies adaptades a les edats dels participants.

La finalitat és completament solidària, en favor de ASPANION, Asociación de Padres de Niños con Cáncer de la Comunidad Valenciana, creada en 1985 per les pròpies famílies afectades. El objectiu és garantir la millor qualitat de vida als xiquets i adolescents amb càncer i a les seues famílies.

Distància del recorregut

5.200 m. aprox.
Més informació de l'esdeveniment

 https://ruta091.es/carrera/valencia

Esplanada del Tram 9 del Jardí del Túria entre Pont d'Exposició i Pont de Rita Barberá

dissabte 16 de setembre 2023
09:30 -13:00

0


Entidad organizadora
Comissaria Provincial de València de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme