Agenda esdeveniments

Carrera Virtual de la Mujer Lechera Asturiana 2020

Tot el dia 20 de setembre 2020

Un any més, València és una de les ciutats espanyoles que acullen la Carrera de la Dona, que patrocina Central Lletera Asturiana al costat de l’Associació Espanyola contra el Càncer. 

La prova, que s’hauria celebrat el passat 5 d’abril de no haver sigut per la pandèmia provocada pel COVID-19, se celebrarà aquest any de manera virtual amb l’objectiu de no posar en risc als participants.

València serà la primera d’un total de 8 ciutats que se sumen aquesta edició a la causa i comptarà durant la vesprada del dissabte 20 de setembre, des de les 18:30h, de diverses activitats dirigides a través de el canal de YouTube de la Carrera de la Dona com a Ballet Fit, Wedance, ioga o aeròbic, on les persones inscrites podran sumar el seu esforç en favor d’aquesta causa tan necessària.

La Carrera de la Dona Central Lletera Asturiana 2020 manté l’esperit solidari d’anteriors edicions i un marcat caràcter social i integrador, amb l’objectiu de continuar conscienciant a les dones sobre la importància de la seua incorporació massiva al món de l’esport, lluitar contra el càncer de mama i combatre les desigualtats a les quals s’enfronten les dones, així com la violència de gènere. 

Més informació en: www.carreradelamujer.com


diumenge 20 de setembre 2020
Tot el dia

0