Agenda esdeveniments

Carrera Trinitarias 5K Solidària

10:00 -12:00 04 de juny 2022

Este dissabte 4 de juny a les 10 hores se celebra la Carrera Trinitàries Solidària 2022, que tindrà l’eixida des del Camp de Rugbi CAU del Tram V del Riu Túria. Estacarrera compta amb una prova de 5.000 metres i una altra de 2.000 metres. A més de jocs esportius infantils. 

Serà obligatori l’ús de la samarreta pròpia de l’esdeveniment el dia de la carrera, tant per a la 5k, la 2k i els jocs infantils, per qüestions organitzatives, de seguretat i per a donar visibilitat a l’objectiu solidari. També serà obligatori per a les famílies portar la samarreta de l’esdeveniment per a accedir a les instal·lacions a cuidar dels seus fills i filles mentre gaudeixen de les activitats lúdiques (castells inflables, pequedisco, pintacaras…). Amb qualsevol de les inscripcions es pot obtindre la samarreta. La carrera estarà controlada per un sistema de “XIP d’un sol ús” pegat a la part posterior del dorsal assignat. 

El PRIMER guanyador de cada categoria rebrà un trofeu personalitzat de l’esdeveniment juntament amb premis i detalls dels patrocinadors, el SEGON i el TERCER una medalla com a recordatori. El lliurament de premis es realitzarà a les 12:*00h en l’escenari.

 

 


dissabte 04 de juny 2022
10:00 -12:00

0

Entidad organizadora
Colegio Trinitarias de Valencia
Categories de l'esdeveniment
Activitats Carreres Populars Actividad física