Agenda esdeveniments

Carrera Solidària 1km1vida | Ciutat de València

08:00 -13:00 02 d’abril 2023

Diumenge que ve 2 d’abril de 2023 tindrà lloc una nova edició de la Carrera Solidària 1km1vida Ciutat de València. Un esdeveniment no competitiu que busca promoure els valors de l’esport, la integració i la igualtat.

Aquesta festa de l’esport i la solidaritat es desenvoluparà pels jardins del llit del riu Túria (amb eixida i meta en l’Estadi del Túria Tram III) i comptarà amb dues modalitats disponibles: 5 quilòmetres, que podran completar-se tant caminant com corrent, i 10 quilòmetres, que només es podran completar corrent. Les eixides es realitzaran cada 15 minuts per grups organitzats de màxim 50 persones; des de les 8:00 fins a les 13:00 h. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web https://1km1vida.org/valencia2023/. Per a tots aquells participants que no puguen participar però vulguen col·laborar a benefici de la Fundació Vicente Ferrer, s’ha posat a disposició la donació a través del «Dorsal 0».

El 100% del recaptat a través de les inscripcions anirà destinat a la Fundació Vicente Ferrer  per a la construcció d’un centre d’educació especial per a xiquetes i xiquets amb paràlisi cerebral en *Dornala. En aquesta regió rural del sud de l’Índia la seua població no té accés a aquesta mena de recursos pel que es crearà un centre educatiu i un complex residencial. Els xiquets i xiquetes seran tractats per professionals, proporcionant-los les eines i cures necessàries perquè puguen desenvolupar les seues capacitats i millorar la seua autonomia. El 100% del recaptat a través de les inscripcions anirà destinat a la Fundació Vicente Ferrer.

Distància del recorregut

5K i 10K
Més informació de l'esdeveniment

 https://1km1vida.org/valencia2023/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

diumenge 02 d’abril 2023
08:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Grup Nostresport és l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment esportiu-solidari a benefici de la Fundació Vicente Ferrer
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Actividad física Atletisme