Agenda esdeveniments

Carrera pel TDAH a València “per un dia mundial per a la conscienciació del TDAH” 2023

18:00 -20:00 07 d’octubre 2023

La IV Carrera pel TDAH a València, “Per un dia mundial per a la conscienciació del TDAH” arriba a la nostra ciutat, concretament al Barri La Torre – Faitanar – Camí Reial. Els corredors podran gaudir d’un recorregut apte per a tots els públics i en horari vespertí, amb eixida el dia 07 d’octubre a les 18:00h des del carrer Ctra d’Alba a l’altura de la Parròquia Nuestra Señora de Gracia.

Encara que es tracta d’un 8K, l’organització ha preparat un 5K paral·lel per a aquelles persones que ho preferisquen, puguen participar caminant a ritme de passeig, realitzant el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor.

Aquesta prova està organitzada per Asociación TDAH más 16 Valencia i la col·laboració de l’alcaldia del barri de la Torre. Previ a la carrera, des de les 12:00h fins a les 17:00h es podrà visitar la Fira del Corredor, per a la recollida de dorsals, on hi ha programades diferents activitats per a totes les edats: estands de patrocinadors, d’entitats col·laboradores, photocall StarWars, actuacions musicals, etc.

Aquesta carrera pretén conscienciar a la societat i visibilitzar el TDAH, sigles de Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat. Es tracta d’un trastorn de caràcter neurobiològic originat en la infància que implica un patró de dèficit d’atenció, hiperactivitat i/o impulsivitat, i que en moltes ocasions està associat amb altres trastorns.

Distància del recorregut

8K i 5K
Més informació de l'esdeveniment

 https://tdahmas16valencia.wixsite.com/misitio/misitio

Barri La Torre – Faitanar – Camí Reial, des del carrer Ctra d'Alba a l'altura de la Parròquia Parròquia Nuestra Señora de Gracia

dissabte 07 d’octubre 2023
18:00 -20:00

0


Entidad organizadora
Asociación TDAH más 16 Valencia i la col·laboració de l'alcaldia del barri de la Torre
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme