Agenda esdeveniments

Carrera Popular #ValènciaCorre

08:20 -11:00 09 maig 2021

La Fundació Esportiva Municipal organitza #ValènciaCorre i reprén les proves populars que estaven paralitzades des de març de 2020. València torna al running i ho fa amb la motivació de poder xafar el carrer després de més d’un any sense carreres populars. La carrera serà la primera que es realitze des de març de 2020. La crisi sanitària provocada per la Covid-19 va obligar a suspendre les proves del Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València de manera presencial (encara que s’han continuat celebrant en format virtual).

l’actual flexibilització de les restriccions sanitàries ha permés la tornada de les proves populars, una situació ansiada per les corredores i els corredors de la ciutat del running. Amb l’organització de #ValènciaCorre –carrera que no formarà part del Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València, sinó que tindrà un caràcter simbòlic–, la Fundació Esportiva Municipal vol oferir la possibilitat de tornar a viure l’esport popular al carrer, però sempre tenint en compte les mesures sanitàries per a garantir la màxima seguretat en el desenvolupament de l’esdeveniment.

La carrera recorrerà l’avinguda Mestre Rodrigo i els voltants de Campanar. L’itinerari tindrà una distància aproximada de 5.700 metres. A més, hi podran participar un total de 1.000 corredores i corredors, encara que s’organitzaran en dos grups de 500 persones: un primer grup de runners que puguen acreditar un ritme de menys de 5 minuts per quilòmetre en una prova de 5.000 metres i un segon grup amb la resta de corredors.

Informació pràctica

📅 9 de maig

📍 Av. Mestre Rodrigo, 84-86

🕧 1a eixida: 8.20 h

🕧 2a eixida: 9.00 h

📝Inscripcions a partir del dilluns 3 de maig a les 10.00 hores

➕ Web Inscripcions: sportmaniacs.com

🎽 Entrega de dorsals divendres 7 i dissabte 8 de maig

‼️ Consulta el Reglament

✅ Declaració responsable

🎬🎥 Vídeo Presentació #ValènciaCorre

Distància del recorregut

5.700m
Avinguda Mestre Rodrigo 84-86

diumenge 09 maig 2021
08:20 -11:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme